Half-Life

A Half-Life sorozat 1999-ben látta meg a napvilágot a Valve-nek köszönhetően, azóta több száz dijat tudhat magáénak, köztük természetesen több az év játéka dijat is. Minden idők talán legsikeresebbnek mondható FPS játéka, amely azóta is folyamatosan én köszönhetően a könnyű MOD-olhatóságának illetve a HL sorozat legújabb részeinek. A Half-Life 2 vagyis a Half-Life második részére több mint 5 évet kellet várni de bátran mondhatjuk megérte, hiszen a játék a teljesen új motorjának köszönhetően az előző rész sikereire törté és tovább vitte a HalfLife széria minőségét. A Half-Life 2 után nem a Half-Life 3 következett, hanem a cég úgy döntött epizódokat ad ki a játékhoz Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 és Half-Life 2 Episode 3 néven majd csak ezután érkezik a legújabb HL rész, ami már a hármas számot fogja viselni. A TOTALHL.HU az ország legaktívabb és Half-Life rajongói oldala, ahol a HL szérián túl a legújabb modifikációkról ingyenesen letölthető játékokról és érdekességekről is olvashatnak a látogatók. A TOTALHL a TotalGaming portálcsoport tagja. Eddigi verziók:

Half-Life (HL)

Half-Life 2 (HL2)

Half-Life2 Episode 1 (HL2EP1)

Half-Life 2 Episode 2 (HL2EP2)

Half-Life2 Episode 3 (HL2EP3)

Facebook button

Összes verzió
hlp
FPS
Almenü megjelenítése
RTS
Almenü megjelenítése
Egyéb
Almenü megjelenítése
Csak regisztrált felhasználóknak!

össznépi hentelés
Létrehozta:
2009/08/17

ALL mit mikor hol
Új hozzászólás
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre: medve a maci (december 7, hétfő 17:05)

Neved:
CAPTCHA
2
1
51
december 7, hétfő 17:05
Privát üzenet Válasz erre az üzenetre
a synergy szeró üzemel, bár egyenlőre még rajta van ez a múltkori "fegyverváltós memória hiba" dolog. a hostos fiúkák dolgoznak rajta serényen, és hamarosan indul majd a rendszeres event. szavazást kirakok a mapokról, és majd beüzemeljük a kedvetek szerint.

apropó giskardnak coop téma: ha a wolfenstein source nem lesz készen, akkor tudom mindenkinek ajánlani a skulltag opengl motoros doom alapó wolf3d és blood1 single playert. teljesen jól működik coopban. ha van élőlény akit érdekel a beüzemelése, annak leírom.
Módosítva
december 7, hétfő 23:36

medve a maci
[BOSS] ujjl
Vendég felhasználó
50
november 22, vasárnap 16:55
Válasz erre az üzenetre
Itt henteljetek :D
78.24.190.101:27052

Európa legjobb hldm szervere (ráadásul magyar)

huStreamfox
Rank
49
november 19, csütörtök 20:43
Egy ötlettel kiegészíteném az elöző hozzászólásomat. Játszottam egy hosszút a Deatmatch Classic-kal, beszarás, nekem nagyon bejött. Elözőleg is már játszottam vele de most valahogy jobban megfogott. Egyszer abbol is kéne egy ösznépi hentelést rendezni.

Streamfox
huStreamfox
Rank
48
november 18, szerda 16:03
Na eventet láttam steam-en, hozzászólást írtam a kiemelt hírhez. Remélem lesznek egypáran a szerón, úgy móka a DM. Ha  szervernek lesz némi látogatottságga akkor lehet egy kisebb mapot fogok csinálni a szerverenek :D. Mondjuk már van egy "work-in-progress" névtelen mapom ami egynlőre "játék független" azaz még nem döntöttem el hogy melyik gammához lesz. Lehet akkor megy HLDMnek.

Streamfox
47
október 27, kedd 11:51
sztem mindenképpen synergy vagy obsidian lesz, mert svent mi is tudunk hostolni, nem nagy gépigény. lehet inkább synergy lesz mert annak csak nagyobb a támogatása, meg a kölykök könnyen le tudják szedni. meg majd innen onnan szerválok hozzá mapokat,csak nem igazán értek hozzá de hentespapa majd segít állítólag. egy olyan egy-két hét. addig lehet jönni velem killingfloorozni :D

medve a maci
huStreamFox
Rank
46
október 26, hétfő 11:21
Remélem hogy lesz még co-op én élveztem a gamet. Elég ha vagyunk 4-5-en, azt úgyis el lehet "coopoplni". És maci, melyik coop gamehez pórbálnál szerót szerezni?

Streamfox
45
október 25, vasárnap 20:22
lesz majd, csak most a dlan a prioritás. kész a hl1 hl2 szeró, és majd kuncsorgok egy coop szerót is sztem ha ad a hosting.

medve a maci
kiss
Vendég felhasználó
44
október 25, vasárnap 15:29
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz MokkaCicc #43 üzenetére
nem hiszem hogy lesz már több mackó is azt mondta hogy jegelve van a téma

0MokkaCicc
Rank
43
október 23, péntek 14:37
Valamikor még lesz Co-op? Nekem a hétvége megfelelne, mondjuk Obsidianba vagy Synergybe :D.

MokkaCicc
42
október 7, szerda 22:41
hülye kérdés :D egyértelmű hogy doom coop. skulltag és doom3 lms coop egyaránt iszonyat jó. természetesen nem csak azért mert modfan vagyok, de a killing floort is melegen ajánlom. ha egyszer megújul az oldal akkor készítek majd egy külön l4d kiegészítő blogot, ami ilyen finomságokkal foglalkozik. de ez a jövő zenéje.

medve a maci
huGiskard
Rank
41
október 5, hétfő 21:32
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #40 üzenetére
HL-en kívüli téma: ki-milyen Coop játékot ajánl a már ismert HL modokon kívül?
Én a SWAT4-et nyomattam régen, ahhoz rengeteg minőségi user-map volt, de a legjobb az a cseh származású Hidden & Dangerous 2! Jóformán az egyetlen második világháborús fps (a CoD5-ön kívül), amiben van cooperative mod, viszont a CoD-dal ellentétben nagyon erős taktikázást igényel a játék. A nosztalgiázni vágyóknak tudom még ajánlani a klasszikus Doom 3d-s szörnyekkel és felturbózott grafikai átiratát, amely beszerezhető a http://www.dengine.net/ -en (Tudom, van még Serious Sam, Rainbow Six, meg Ghost Recon de azok túlságosan közismertek)
Módosítva
október 5, hétfő 21:33

Giskard
huStreamFox
Rank
40
október 5, hétfő 17:00
Ha jól emlékszem akkor a Co-op végére is még megvoltunk 4-en. Szóval a 4 játékos az ösznépi végéig megvolt. Remélem még lesz Sven Co-op,ha lesz  akkor ajánlom a http://scmapdb.com/ oldalt, ahol rengeteg SC map közül lehet válogtani (nem mindegyik minőségi természetesen). De akár a Sven Co-op-al egyült telpűlt custom mapokon is lehetne majd játszani. Nem csak HL Co-op-on.

Streamfox
huGiskard
Rank
39
október 5, hétfő 16:06
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #38 üzenetére
Egyetértek. 3-4 fő bőven elegendő, bár parásabb játékokban a 2-3 az igazi, mert sokkal összehangoltabban tudnak mozogni. Bár a HL single-pályái nem Coopra lettek kitalálva, de 4 főnek így is bőven elég. Ezért is nem értettem Macit, hogy miért fújta le a műsort, hiszen a második coopos nekifutásnál asszem 4-5-en voltunk. (legalábbis ameddig én is ott voltam)

Giskard
huStreamFox
Rank
38
október 4, vasárnap 22:36
Nekem édes mindegy hány ember van, ez alatt azt értem hogy azért 4 játékos meglegyen. Co-op-ra meg kifejezetten jó ha nem 15 rusholunk, mert akkor van értelem a co-op taktikának.

Streamfox
kiss
Vendég felhasználó
37
október 4, vasárnap 04:04
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz Giskard #36 üzenetére
 lol ha sokan vagyunk az a baj  ha kevesen az a baj találjátok már el.

huGiskard
Rank
36
szeptember 30, szerda 19:00
Válasz erre az üzenetre
Válasz kiss #35 üzenetére
Hát, Coopra nem is kell több ember...

Giskard
kiss
Vendég felhasználó
35
szeptember 30, szerda 17:52
Válasz erre az üzenetre
szerintem is nyugotan el lehet felejteni ezt 10  12 embernél ugy sem lehet többet ösze szedni coop-ra vagy akármi másra.

huStreamFox
Rank
34
szeptember 28, hétfő 16:43
Pedig én szívesen Sven Co-op-olnék mégegyet valami custom mapon.

Streamfox
33
szeptember 20, vasárnap 21:16
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/e4658dab835ffb63c4deb9e14b8b8088e8c31ca2.png

ja, és érdeklődés hiányában jegelve a téma.

medve a maci
kiss
Vendég felhasználó
32
szeptember 14, hétfő 15:24
Válasz erre az üzenetre
elvileg a közel jövöben akarják kiadni nemsokára én is már nagyon várom az 1.35

huGiskard
Rank
31
szeptember 14, hétfő 12:12
Válasz erre az üzenetre
Válasz MokkaCicc #29 üzenetére
A HLS-t tudomásom szerint csak a Steam-en lehet beszerezni, amúgy elég olcsó. Szerintem sokkal többe kerül az, ha leutazod a lábad az egyes boltok kínálatának feltérképezésével. Amúgy StreamFox-nak igaza van abban, hogy a Sven-Coophoz az alap HL kell. Az obsidian Conflictnak kell a HLS, ha a HL1-et akarod nyomni Coopban.

Amúgy nekem még soha sem fagyott ki egyszer sem az Obsidian, pedig már ezer éve azt használom a Coophoz. Van valami infó arról, hogy mikor jelenik meg az 1.35?

Giskard
huStreamFox
Rank
30
szeptember 13, vasárnap 20:32
Válasz erre az üzenetre
Válasz MokkaCicc #29 üzenetére
Ha a Sven Co-op-pal akarsz játszani  akkor csak a sima Half-Life-ra lesz szükséged, mivel ez nem egy source mod. Szóval semilyen "source" nem kell hozzá.

Streamfox
0MokkaCicc
Rank
29
szeptember 13, vasárnap 12:03
Sziasztok! Tegnap ott voltam az Obsidianos coop-ban, csak annyi lenne a kérdésem, hol lehet megvenni a HL:S-t hogy Svan-ezhessek? Sehol so találom, se 576, se hipermarketek, sehol. Csak Steam-en keresztül lehet megvenni? :(

MokkaCicc
KISS
Vendég felhasználó
28
szeptember 13, vasárnap 00:12
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz medve a maci #27 üzenetére
na igen obsidiannak ez egy gyakori hibája sajnos -.-

27
szeptember 12, szombat 21:39
a mai gémelés is erősen kudarcba fulladt. aminek az az oka hogy a valve sikeresen kiadott egy sdk frissítést, mely jól szét*****te a synergy-t. ezúton is gratulálok nekik. az eredménye az lett hogy ha az ember felvett egy fegyvert akkor a modja jól kifagyott. ezután a lelkes ekménymaggal átmentünk obsidian-ozni. ami egészen jó móka volt, és szeretném megköszönni a jelenlévők kitartását, én sajna nem tudtam hamarabb jönni mert dolgom volt.

legközelebbre vagy megjavítják vagy nem...tehát obsidianozni kéne. ami nem túl jó ötlet mivel voltak páran akik 10 percenként kifagytak egy jó kis memóriahibával a játékból.
a megoldás az lesz hogy sven coop lesz. igaz nem olyan szép mint az előbb említett 2 mod, de jobban kidolgozott, nem igényel nagy gépet, van horror single rész is...stb.

a menet megint ugyanaz lesz: kirakok egy szavazást, és az lesz amit szavaztok. voltak olyanok akik az orrom alá dörgölték hogy miért nem ilyen vagy olyan lett holott nem is szavaztak. őket is megkérném tehát hogy RAJTAHÁT. jóccakát és mégegyszer elnézést.

medve a maci
huREPARATUR
Rank
26
szeptember 11, péntek 18:38
én nem tudok ventrire menni, mert munkahelyről játszok és itt nincs mikim.

REPARATUR
huGiskard
Rank
25
szeptember 11, péntek 12:43
Válasz erre az üzenetre
Válasz medve a maci #24 üzenetére
Javaslat szintjén jelzem, hogy ha HL2 Coop és single-pályák, akkor kezdjük majdnem az elején. Onnan, ahol megkapjuk a pajszert Barney-tól keresztül a csatornákon a jó kis siklós ventivel. Az a rész nagyon hangulatos, majd utána a zombis pályák. Ha a résztvevőknek bejön a műsor, akkor a továbbiakban akár  nyugodtan végig is vihetjük a HL2 szériát. (Bár az nagyon jó pont az Obsidian csapatnak, hogy ott tábla jelzi a következő pálya pontos helyét)
Viszont ha szabad javasolni, akkor nem ártana kőbe vésni 1-2 szabályt:
- semmi hősködés, semmi kapkodás vagy ész nélküli előre szaladgálás.
- a csapat legalább a 2/3-a gyűljön össze a pálya végén, mielőtt bárki is továbbmegy...stb. (esetleg szavazással, ha megoldható)
- Friendly Fire-t is érdemes beélesíteni, viszont 1-2 félrement töltény miatt ne menjen át DM-be a műsor.
- első a szórakozás és a játék, azaz ne menjen át folyamatos chat-elgetésbe a műsor. Mindenki tudja, merre van az előre...
Módosítva
szeptember 11, péntek 12:48

Giskard
24
szeptember 11, péntek 12:23
ip is, pass is megvan.

mivel sok a panasz, és az a pár coop rajongónk is széthúz, ezért ha lesz vmi érdemi sikere a holnapi gémnek akkor lesz egy cikk amiben leírom egyszerűen azt a pár coop lehetőséget amit ajánlani tudok. (kb obsidian, syn, hl2dmcoop, sven, meg amit még lelek)

medve a maci
huREPARATUR
Rank
23
szeptember 8, kedd 14:32
LETÖLTVE TELEPÍTVE

REPARATUR
huStreamFox
Rank
22
szeptember 7, hétfő 13:45
Na ezekszerint synergy lesz. Én most szólok hogy ha nem lennék jelen, az nem azért lesz mert szarok rá, meg nem érdekel meg lusta vagyok...stb. Hanem az esteleges singleplayer mapok  miatt. Már a könyökömön jönnek ki, ahány synergy serveren játszottam annyiszor azok a rühes single mapok voltak. Meg egyébként is ha már coop legyen egy csapat orientált map. Custom mapot nem tudok ajánlani, mert egyet sem ismerek. Meg mostanság az Obsidiannal játszom.
Módosítva
szeptember 7, hétfő 13:45

Streamfox
huGiskard
Rank
21
szeptember 7, hétfő 12:17
Válasz erre az üzenetre
Válasz medve a maci #20 üzenetére
Végülis majdnem mindegy, hogy Synergy vagy Obsidian. Mindkettő stabil, megbízható mod. Az Obsidianból amúgy is most készül az 1.35-ös verzsön, s ha kijön esetleg próbálhatnánk egy HL1 Source-ot is Coop-ban, ha kiszedik végre a bug-okat belőle. Ennek csekkolását majd szívesen vállalom, s beszámolok az eredményről.
Módosítva
szeptember 7, hétfő 12:17

Giskard
20
szeptember 7, hétfő 09:27
időpont kirakva, ip majd ki lesz írva, pass valszeg totalhl lesz. a szavazást egy kicsivel csak de a synergy nyerte, ami annyiból jó hogy bármilyen újonc fel tudja rakni, de ha bármilyen probléma van időben szóljatok.
2: és elmondom hogy ha jönnek emberek akkor rendszeresítjük a coopolást, ha nem akkor többet nem szervezek.
3: új szavazás van milyen map legyen, ha van vmi kedvenc azt ide írjátok. (esetleg link)

medve a maci
kiss
Vendég felhasználó
19
szeptember 5, szombat 18:01
Válasz erre az üzenetre
én még mindig várok

huREPARATUR
Rank
18
szeptember 4, péntek 09:48
ok 

REPARATUR
17
szeptember 3, csütörtök 13:04
Válasz erre az üzenetre
Válasz REPARATUR #16 üzenetére
ezt hirtelen felindulásból írtam ki. ettől függetlenül egy darab pénteket sem említettem a mondatban.

medve a maci
huREPARATUR
Rank
16
szeptember 3, csütörtök 10:28
"epic fail volt, jövőhtre még lesz egy coopolás ha arra se jönnek hagyom a francba"

REPARATUR
15
szeptember 2, szerda 22:16
elvileg 12-13idaki hétvége. de mivel senki semmit nem szólt mikor ér rá, és csak ***** 12 ember szavazott ezért eléggé megkötitek a kezemet. és senki ne terjesszen semmit mert én szervezem és pénteket senkinek nem mondtam.
másik hogy időben ki lesz írva, és mint mondottam az nem tudja eltéveszteni aki benne van a groupban, mivel a communityben mindig írja milyen esemény következik... amikor kezdődik az event akkor pedig ki is írja. szóval kérek mindenkit hogy használja a steamet, ha már a fogyatékos valvésok megcsinálták nekünk.

medve a maci
huREPARATUR
Rank
14
szeptember 2, szerda 21:32
állítólag pénteke, de tényleg jó lenne tudni, hogy tudjak szólni másoknak is

REPARATUR
kiss
Vendég felhasználó
13
szeptember 2, szerda 14:48
Válasz erre az üzenetre
na szóval mikor is lessz a következö menet ??????

huGiskard
Rank
12
augusztus 31, hétfő 11:06
Én is szánom-bánom, vezeklek meg minden, de nem tudtam, hogy pontosan mikor kezdődik a zúzás. Megoldható egy felzugró ablakban az érdeklődők tájékoztatása? Akit nem érdekel az bezárja, aki a honlapot látogatja az meg rögtön látja. Biztos többeket fog így érdekelni a dolog.
Módosítva
augusztus 31, hétfő 11:08

Giskard
huREPARATUR
Rank
11
augusztus 30, vasárnap 18:31
én is próbálok jönni, de sokszor este 8 ig dologozok. Bár végülis bent is tudok játszani, de akkor meg csak 8-ig.  Nem tudom időben mire gondoltatok

REPARATUR
huStreamFox
Rank
10
augusztus 29, szombat 21:59
Hát lehet most a BECUP miatt nem voltak, vagy tényleg a legtöbbeket nem érdekli a közös játék. Mindegy ha legközelebb is lesz én biztos ott leszek.

Streamfox
9
augusztus 29, szombat 19:57
mivel az érdeklődés konvergált a nullához kiírok egy szavazást hogy egyáltalán kell e másik gémelés, vagy hagyjam a rákba. fölöslegesen nem szenvednék akkor vele.

medve a maci
huStreamFox
Rank
8
augusztus 26, szerda 21:14
Nem tudom, ahhoz igazán láminak kell lenni hogy valaki ne tudjon letölteni egy install exe-ét, és utána elindítva azt automatkusan telepítse a modot a sourcemods mappába. HL1-es mod telepítése az lehet egy kicsit nehézkes. De az sem egy nagy kunszt, csak HL1 mappájába kell beinstalálni a modot, és az meg ott csinál magának egy almappát.

Streamfox
huHeNtEs
Rank
7
augusztus 18, kedd 19:00
Sima gamenek mint MOD olyat kellene ami fent va na steamen és semmi haxolás nélkül a lámik is elérik :)

HeNtEs
6
augusztus 17, hétfő 22:52
látom a coop téma megfogta az agyakat. megmondom nektek hogy a játékok attól fognak függni hogy most hányan jöttök el, és hogy mit akartok pontosan. ha többen leszünk akkor igyekezek ilyen chivalryt meg ilyen nagyobb létszámot igénylő dolgok után nézegetni, ha kevesen leszünk akkor coop. ettől függetlenül mindenképpen lesz egy obsidian conflict (ha rajtam múlik). mindenesetre köszönöm a kommenteket.
UI: nem csézünk a lamason mer ez hl oldal, meg ne lőjön le engem 3 falon át nukon egy pro se. de ha siker lesz akkor odabrummogok a cs-seknek hogy náluk is legyen ilyen.
Módosítva
augusztus 17, hétfő 22:59

medve a maci
huStreamFox
Rank
5
augusztus 17, hétfő 16:42
Na ez az össznépi HL gamelés jó ötlet. Coop-nak ugyanazokat tudom ajánlani mint Giskard. Én legjobban a Sven Co-op-os játékot várom, ha lesz Sven Co-op akkor ahhoz tudok néhány kiválló mapot. De ezen a HL CTF-en ott leszek.

Streamfox
huKrew0lv3R
Rank
4
augusztus 17, hétfő 14:06
Igen, ott a Synergy is, de szvsz az nincs olyan "kellemesen" kidolgozva mint az Obsidian Conflict. :)
Egyébként ott van még az Insurgency, az Age of Chivalry no meg nagy kedvencem, a D.I.P.R.I.P. :D
Én ajánlanám még a Resistance & Liberation-t a háborús emberkéknek. :)

szerk: vagy lehetne például cs-zni is egyet a LAMAs-on. :P
Módosítva
augusztus 17, hétfő 14:19

Krew0lv3R
huShephard
Rank
3
augusztus 17, hétfő 10:58
ott van még a Synergy is :)

Shephard
huGiskard
Rank
2
augusztus 17, hétfő 10:56
Válasz erre az üzenetre
Válasz medve a maci #1 üzenetére
Nagyszerű az ötlet! Csapatépítéshez a legolcsóbb :)) Én ezeket a modokat ismerem (csak), ha maradni akarunk a HL környezetnél...
COOP: Obsidian Conflict 1.34, Sven-Coop, Opposing Force COOP

Giskard
Regisztráció
Steam Group Modding Steam Group
101 tag | 18 Online | 6 játszik

Online tagok:
0
Online vendégek:
5
Összes online látogató:
5

Szavazás
Ha lenne megint egy co-op összejövetel, eljönnél?
Naná, ott a helyem!
Talán...
Csak ha értelmes játékkal játszunk...
Nem.
21 Szavazat | 5 Hozzászólás
Fórum
06/21 (00:24)
05/ 3 (17:48)
04/17 (12:58)
03/13 (16:08)
12/29 (18:50)
08/27 (20:03)
07/24 (21:41)
07/14 (23:23)
06/30 (12:13)
06/16 (20:03)
Aktív fórum témák
Új fórum témák
Legaktívabb fórumozók
14 Fórum téma
FACEBOOK
Friss videó
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Dreamball 2 trailer
Blogok

Trololol
Randall
csütörtök, február 2. (21:06)
1
CS 1.6 acc-ot...
unabombR
vasárnap, január 29. (16:54)
0
Eladó steam accountok!
iPOWER Durciiii*
vasárnap, január 15. (13:43)
2
Közvetítöket...
iPOWER Durciiii*
vasárnap, január 8. (15:46)
0
HAPPY New Year, folks!
DISconnected
szombat, december 31. (20:14)
0
BLOG RSS
Letöltések
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 15.3M
4.4
ALL
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 13.2M
5.0
ALL
BECUP 2009 ADMIN...
Egyéb | 0.0M
4.2
ALL
Ventrilo 3.0.5
Kommunikáció | 3.2M
4.4
ALL
Teamspeak 2.0.33 upgrade...
Kommunikáció | 0.5M
4.6
ALL
Oldalfigyelő
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
Simco rFactor 2...
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
8
Movie 2 by dezp
totalunreal.hu
12/01/30
UT2004
18
Assetto Corsa -...
totalracing.hu
12/01/28
ALL
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/01/28
ALL
18
12/01/27
ALL
18
Simco - Készül a...
totalracing.hu
12/01/26
ALL
18
rFactor - AAR SL...
totalracing.hu
12/01/25
ALL
totalgaming.hu
Hungarian MOD Community

Legutóbb keresett kifejezések: frissítés | source tv | casino | MW3 | Doom3 | hunwel | spiryt | web-e | zolee | rágcsáló | megalakult | configs | TGF van | burnout | deus ex | farewell | NBK | directx 8.1 | jelszó | norbesz | dfg | total gaming | jelentkezés | lövöldözős | Garry\'s mod | drive | Szerkesztöség | SZERKESZTÕFELVÉTEL | tf2 figurák | spor | League Of legends | nazi zombies | neutraliZ | crysis warhead | készítette | 15 éves | lady gaga | cod american rush | reflx | Olvas | Olvassátok! | TF@ | cod map | map | felvétel | asdasd | dragon ball | mx518 | bannolás | rfactor 2 | republic | gtr2 | steam eladás | Flack | assaultcube | jcove | ctf | zászlórablás | zászló | gépek | durva | La Maffia | dirt 3 | patch v1.3 | mw 3 | 9987 | sq_- | kenyér | cybergen | team-gigabyte | rift | fatál | icl spring | icl9 | covboy | portal 2 | sponsor | 30p | OGC Hentes | gamer eger | movie maker | maker | fear | ricsi | don | homefront | puzle | dsrack | reason | Tamás | account lopás | lopás | accoun | func | func egérpad | resist | jailbait | vietkong | lord of the rings | inferno |
Szolgáltatások: TOTALSTUDIO | TOTALMAIL
Magyarország legegyedibb ligája: TotalGaming Electronic League
RSS
RSS csatornák: TOTALMOD Hírek | Blogok
Impresszum | Moderálási szabályzat | Médiaajánlat | Adatvédelem és felhasználási feltételek | Közösségednek nincs még színvonalas oldala? | Iratkozz fel hírlevelünkre | Linkelj ránk!

2007-2012 © TotalGaming Kft. - Minden jog fenntartva. Az oldalon található minden tartalom felhasználása, csak írásos engedéllyel lehetséges!
A felhasználók által feltöltött tartalomért felelősséget nem vállalunk!
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika

Bta
Community
játékos közösségek
Counter-Strike Source Call of Duty Series Modding Community Battlefield Series Steam Team Fortress Unreal Tournament Left 4 Dead Gangster Games Community Medal of Honor Series Racing Games Community Crysis Community
Service
csevegj, levelezz
Total Studio Total Mail
Network
294 online