Half-Life

A Half-Life sorozat 1999-ben látta meg a napvilágot a Valve-nek köszönhetően, azóta több száz dijat tudhat magáénak, köztük természetesen több az év játéka dijat is. Minden idők talán legsikeresebbnek mondható FPS játéka, amely azóta is folyamatosan én köszönhetően a könnyű MOD-olhatóságának illetve a HL sorozat legújabb részeinek. A Half-Life 2 vagyis a Half-Life második részére több mint 5 évet kellet várni de bátran mondhatjuk megérte, hiszen a játék a teljesen új motorjának köszönhetően az előző rész sikereire törté és tovább vitte a HalfLife széria minőségét. A Half-Life 2 után nem a Half-Life 3 következett, hanem a cég úgy döntött epizódokat ad ki a játékhoz Half-Life 2 Episode 1 Half-Life 2 Episode 2 és Half-Life 2 Episode 3 néven majd csak ezután érkezik a legújabb HL rész, ami már a hármas számot fogja viselni. A TOTALHL.HU az ország legaktívabb és Half-Life rajongói oldala, ahol a HL szérián túl a legújabb modifikációkról ingyenesen letölthető játékokról és érdekességekről is olvashatnak a látogatók. A TOTALHL a TotalGaming portálcsoport tagja. Eddigi verziók:

Half-Life (HL)

Half-Life 2 (HL2)

Half-Life2 Episode 1 (HL2EP1)

Half-Life 2 Episode 2 (HL2EP2)

Half-Life2 Episode 3 (HL2EP3)

Facebook button

Összes verzió
hlp
FPS
Almenü megjelenítése
RTS
Almenü megjelenítése
Egyéb
Almenü megjelenítése
Csak regisztrált felhasználóknak!

Valve Hammer Editor
Létrehozta:
2008/10/14

HL Half-Life és modjainak mappolása
Új hozzászólás
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre: Giskard (november 30, hétfő 18:45)

Neved:
CAPTCHA
8
7
6
5
4
3
2
Ichimaru
Vendég felhasználó
360
június 21, kedd 00:24
Válasz erre az üzenetre
Üdv mindenkinek!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan optimalizálhatnám tovább a CS 1.6-os pályámat? egy épület rész van csak kész, de a wpoly szám néha 700-1200 körül mozog, és a map sokkal nagyobb lesz. Nem nagyon szeretném redukálni a dolgok kidolgozottságát tovább. szeretném úgy megcsinálni a mapemet, hogy régebbi gépeken is játszható legyen. Nekem a gépemben 2GB RAM van, 3GHZ-es Intel Pentium Dual Core CPU és egy HD 2600 XT videokártya. Operációs rendszer: Windows 7 x64. Még ezen a gépen is a r_speeds 1 bekapcsolásával 60-250 FPS-t mutat a mérő, inkább a 60 zavar engem. :)
1280x1024-ben teszteltem a mapemet, full vis-t eresztettem rá.

Néhány kép a mapről:
http://img839.imageshack.us/img839/2078/snapshot110621000522.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/7932/snapshot110621000620.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/4337/snapshot110621000645.jpg
http://img846.imageshack.us/img846/455/snapshot110621000658.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/4030/snapshot110621000744.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/7393/snapshot110621000818.jpg

Első pályám, szóval amatőrnek számítok :P

Genesz
Vendég felhasználó
359
május 3, kedd 17:48
Válasz erre az üzenetre
Válasz erre az üzenetre
Válasz Norgi #356 üzenetére
Ha az office komplex a harmadik pálya akkor a balra lévő szellőzőnél kell tovább meni ha nem akkor írd ide a fejezet nevét.

0painter
Rank
358
augusztus 27, péntek 20:03
Privát üzenet Válasz erre az üzenetre

Bocs hogy ide irok mert ez nem mapkészitessel kapcsolatos.Csináltam egy stormtrooper sisakot és rászeretném tenni egy 1.6-os karakterre és nemtudom hogyan kell.(a file smd formátumú, textúrázva van)

itt a link ahonnan letölthető: http://www.megafileupload.com/en/file/263166/stormtrooper-helm-smd.html
ha valakinek sikerül megcsinálnia linkeljen egy oldalt ahonnan leszedhetem.
elörre is köszi

painter
357
április 24, szombat 10:44
Válasz erre az üzenetre
Válasz rapperboy #355 üzenetére
fekete viewports kamera nekem is volt, amikor EP1-s Hammer alatt építettem pályát, aztán váltottam Orange Boxra és elmúlt ez a problémám.

ALIENwoods
Norgi
Vendég felhasználó
356
április 13, kedd 17:41
Válasz erre az üzenetre

hello

Most kezdetem a hl1-et és a harmadik pályán az első nagy piros ajtót hogy a szarba kell kinyitni. vertem feszítővassal semmi. símán nekmegyek semmi. gránátot dobok rá semmi. please. segítsetek. egyépként a játék tök jó, hangulatos. 

rapperboy
Vendég felhasználó
355
február 28, vasárnap 13:35
Válasz erre az üzenetre
Valaki nem tudja, hogy miért nem hozza be a Valve Hammer Editor (az enyém).. a kamerát?
Mert nem látom, hogy mit csinálok

huGiskard
Rank
354
február 18, csütörtök 19:09
Valaki legyen olyan jó és magyarázza el nekem éthetően, hogyan lehet teleportálni egyik pályáról a másikra? Köszi! Eszem megáll, hogy ilyen egyszerű dolgokkal ennyit kell pöcsölni...
Módosítva
február 18, csütörtök 19:09

Giskard
huStreamfox
Rank
353
december 4, péntek 12:14
Elkészűlt a Deatmatch Classic mapom, aki kiváncsi, innen letötlheti: http://www.fpsbanana.com/maps/118363

Streamfox
huStreamfox
Rank
352
november 30, hétfő 18:59
Válasz erre az üzenetre
Válasz Giskard #351 üzenetére
Kösz, és nem, nem dolgozok semmilyen mod alá. A quake beütés meg a Valve műve :) ugyanis ez is Valve játék aminek a neve Deathmatch Classic, egyfajta Quake remake HL1 alá. Itt a játék steam oldala: http://store.steampowered.com/app/40/

Streamfox
huGiskard
Rank
351
november 30, hétfő 18:45
Válasz erre az üzenetre
Válasz Streamfox #350 üzenetére
Ez a Quake1-beütés csak és kimondottan a te műved, vagy bedolgozol egy másik mod alá? Amúgy hangulatos mapp, gratula hozzá!

Giskard
huStreamfox
Rank
350
november 29, vasárnap 12:53
Éppen készűlőben van a Deathmatch Classic mapom. Itt van egy kis "béta" videó a mapról: http://www.youtube.com/watch?v=q_m0SonMTOk
Kinek mi a véleménye?
Módosítva
november 29, vasárnap 12:54

Streamfox
349
szeptember 17, csütörtök 08:50
Válasz erre az üzenetre
Válasz Potion #348 üzenetére
hát hallod én még ilyet egy játékban se láttam. olyat lehet max hogy a map végén megvárja a társ a többit, és ilyenkor be van fagyasztva, esetleg speceli a társát hogy császkál épp.

medve a maci
Potion
Vendég felhasználó
348
szeptember 15, kedd 17:05
Válasz erre az üzenetre
Hellotok,
Lenne 1 olyan kérdésem nem teljesena hl2öhöz tartozik.
A hammer editorral nem tul nagy mappot lehet csinálni, esetleg valaki tudja hogy tudok öszekötni több mappot de ugy hogy a szerveren nem váltsa el a mappot csak annak töltse aki át akar menni. (ez nem a hl2 hanem CSS de gondoltam csak tud válaszolni valaki.

huTomAS
Rank
347
augusztus 11, kedd 00:14
Válasz erre az üzenetre
Válasz Ashkandi #346 üzenetére
hát igen ezt csináltam elsőnek csak a probléma az hogy mikor betömörítem a textúrákat a bsp-be (pakrat-095-tel) köztük ezt a vmt fájlt is akkor sajnos már nem működik ez a módszer legalábbis nálam így betömörítve nem volt jó

TomAS
Ashkandi
Vendég felhasználó
346
augusztus 9, vasárnap 17:31
Válasz erre az üzenetre
A model textúrájánál kell beállítani a VMT-ben. Ezt a mod mappájában a materials mappán belül találod, keresd ki szépen a model textúrájának VMT-jét és ott töröld ki a két sort ami az envmap-ra utal. Elvileg ennyi.

TomAS
Vendég felhasználó
345
augusztus 5, szerda 14:50
Válasz erre az üzenetre
helló
problémám az hogy van egy model amin van env_map ami nagyon csúnyán néz ki a játékban és a kérdésem az lenne hogy hogy tudom azt hammerban beállítani hogy a cubemap ne látszódjon azon a modellen ha lehetséges ez egyáltalán

huGiskard
Rank
344
július 28, kedd 08:55
HL2-es mappolásos kérdés: Nagyon egyszerű lenne az igényem, de a Hammerral nem boldogulok. Be akarom illeszteni az ajtó nyitási és zárási hangjait, de nem boldogulok. Jelzem, hogy a nyitáshoz és a záráshoz is másféle hangfile tartozik. A properties-ben 4 féle lehetőség van, ellenben akármit csinálok ugyanazt a hangot adja le záráshoz, mint nyitáshoz...

Giskard
huStreamFox
Rank
343
július 20, hétfő 00:28
Ígyen estefele álmatlaságomban elgondolkoztam. Vajon lenne igény HL1-es Hammer tutorialokra?

Streamfox
huStreamFox
Rank
342
július 6, hétfő 22:20
Szóval akor a node-ok jól szuperálnak, csak a "custom" modellekkel van a gond, fene hogy nem akarank működni. Próbáltam nézni neten HL2-es pályaváltós tutort de nem találtam.

Streamfox
huGiskard
Rank
341
július 4, szombat 22:20
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #340 üzenetére
Szóval kódolásos probléma. Leraktam egy metropolicét, az bezzeg áll mint... meg sem mozdul, amíg észre nem vesz. Viszont az ajtós gond még mindig megvan

Giskard
huStreamFox
Rank
340
július 4, szombat 15:19
Válasz erre az üzenetre
Válasz Giskard #339 üzenetére
Én segítenénk ha tudnék de sajnos a tudásom csak HL1 mappolásra korlátozódik. A z info_node dolgot is csak a HL1-ből következttetem. Szóval ezekszerint az ellefelek mozognak, szerintem scripted_sequence-el kell azt megoldani hogy ne mozduljanak, csak akkor ha a játékos a közelükbe ér. Vagy nemtudom, na most kellene ide egy HL2 mapper aki vágja ezt a témát.

Streamfox
huGiskard
Rank
339
július 4, szombat 11:16
Ez egyre érdekesebb. Teleszórtam info_node pontokkal a pályát. Minden OK, viszont azok az NPC-k is elindultak sétálni, akiknek egy helyben kellett volna maradniuk, s csak őrködni. Micsoda fegyelmezetlen banda. Lehet, hogy kódolási gond, még nem tudom. Kipróbálom, hogy egy alap HL2-es npc mit csinál...

Másik érdekesség: beillesztettem néhány zajt pl az ajtók működtetéséhez, de érdekes módon a záródáskor is a nyitási hangot játsza le. A linkek és a hanfájlok a helyükön vannak, szóval nem értem.

Giskard
huGiskard
Rank
338
július 2, csütörtök 14:32
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #337 üzenetére
Anyám! Jól értem, hogy az NPC ezeket a pontokat követve mozog amikor észrevesz? Ezek szerint célszerű teleszórni a pályát ilyen pontokkal. Már csak azt nem értem, hogy anno a Wolf3D-től akár a Quake-ig miért tudtak maguktól mozogni az NPC-k a pályán? Azoknak volt egy spawn-pontjuk, és ennyi. Nem ígényelte a játék, hogy kézenfogva vezetgessük az NPC-t.

---->kieg:
Nos, teleszórtam a pályát ezekkel az info_node entitykkel (kb 230 db), s egész szorgalmasan használják őket a srácok. Viszont ezzel párhuzamosan befigyelt egy új jelenség: ha az első szobában leadok egy lövést, azt gyakorlatilag az egész pályán meghallják ennek az entitynek köszönhetően.Mi a megoldás? Az azonos szobában lévő node-okat átraktam azonos ID-re, de nem szűnt meg a jelenség.

Módosítva
július 2, csütörtök 22:10

Giskard
huStreamFox
Rank
337
július 2, csütörtök 13:40
Az info_node az arra való hogy az NPC-ek adj egy utat, persze nem olyan út hogy 5-6-oz leraksz egymás után és azokat követi. Pl van egy négy szegletes szoba, leraksz pl 13 ilyen node cuccot pár "cm" a föld fölé. Természetesen ezek a játékban nem fognak látszani. A lényeg hogy ha lehelyezel egy NPC-t akkor az a node-k segítségével megkeresi a legrövidebb utat A-ból B-be (egyik szoba sarkából a másikba pl). Nem tudom hogy HL2-ben több funkciót tölt-e be, és ha tévednék valamiben akkor javítsatok.

Streamfox
huGiskard
Rank
336
július 2, csütörtök 09:03
Egy gyors (HL2) mapper kérdés: konkrétan mi a fenére jó az "info_node" nevű entity?

Csak azért kérdem, mert időközben sikerült életet lehelni az NPC-kbe, akik már tudnak járőrözni, lőni és futni is deez utóbbit ritkán használják. Azaz meglátnak, lőnek, de nem futnak, mindössze csak pár métert abban az esetben, ha kikerülsz a látóképéből. Követni nem igazán hajlandó. Tud ezen segíteni ez az entity?

Giskard
huTomAS
Rank
335
június 25, csütörtök 15:28
Válasz erre az üzenetre
Válasz Giskard #334 üzenetére
hát ezt még nem figyeltem ez gyárilag valve-modell  de ahogy nézzem azokon a képeken nem látszik de oldalt van egy cső ami legalul van:)
de  ha letöltöd a mapot akkor közelebbről is meg vizsgálhatód ^^

TomAS
huGiskard
Rank
334
június 25, csütörtök 08:55
Válasz erre az üzenetre
Válasz TomAS #330 üzenetére
Mivel nem vagyok nagy Deathmatch-fan, ezért nem ismerem a DM-pályák tervezési fortélyait, de a képeket elnézegetve nagyon igényes alkotásnak látszik. Gratula!

1 kérdés: az egyik épület tetején látható felültöltős 2 db tartálynál nem legalul kéne lenniük a kivezetőcsöveknek? Így a fele mindig bennmarad a tárolt üztemanyagnak. Vagy ez gyárilag valve-modell? Nem kötözködés, csak feltűnt a dolog.
Módosítva
június 25, csütörtök 08:56

Giskard
huStreamFox
Rank
333
június 23, kedd 00:00
Háát, nem tudom hogy mennyien látogatják ezt a fórumot. Én és még 1-2 ember állandó "vendég" itt. :) De biztos vannak akik látják a linket. Aztán az FPS Banánon is nagy a forgalom.
Módosítva
június 23, kedd 00:01

Streamfox
huTomAS
Rank
332
június 22, hétfő 14:04
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #331 üzenetére
ennyi pont elég :D csak belinkeltem ide hogy minél többen leszedjék

TomAS
huStreamFox
Rank
331
június 22, hétfő 13:44
Válasz erre az üzenetre
Válasz TomAS #330 üzenetére
Képeket megnéztem, jól néz ki, jóra sikerült, jópofa, mitmondjakmég? :)

Streamfox
huTomAS
Rank
330
június 22, hétfő 00:26
üdv
nézétek meg az új mapom
http://www.fpsbanana.com/maps/99421

TomAS
huGiskard
Rank
329
június 21, vasárnap 15:00
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #328 üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket srácok. A  katonákat teljes egészében üres kódból kezdtem, de fogalmam sincs hogyan indítsam el őket. A 8féle irányos mozgást meg nem készítettem hozzá. Szimpla séta és futásanimációk vannak benne. Tudsz nekem ebben segíteni Ashkandi?

StreamFox: Ezt én is szeretném megoldani, de még nem jöttem rá a mikéntjére. Ha 0-ra állítom a clipsize-ot, akkor egyáltalán nem lehet használni a fegyvereket.

Giskard
huStreamFox
Rank
328
június 21, vasárnap 14:22
Egyet értek Ashkandival, tényleg jólnéz ki a játék, remélem hamar találsz orvosságot a katonák "betegségére". Én egy valamit ajánlanék, ami belevinne plusz még egy kis wolf3d feelinget. Ami nem más mint a "no-reload" azaz a játékos nem táraz hanem csak lő amig ki nem fogy a lőszer, mint az eredetiben. Csak egy ötlet.

Streamfox
huAshkandi
Rank
327
június 21, vasárnap 13:28

Zseniálisan néz ki a játék, a katonákat is nagyon eltaláltad. Laughing
A katonák animáció hiba miatt nem sétálnak vagy egy üres kódból kezdted őket és azért állnak egyhelyben?

Mert animációnál lehet hogy blendelt animáció kell neki 8 féle iránnyal, stb. Nekem is napokig tartott mire elindult a saját zombi modellem.

Ashkandi
huGiskard
Rank
326
június 21, vasárnap 10:38
Egy kis reklám: felraktam egy gémpléj videjót a wolfenstein modocskámból:

http://www.moddb.com/mods/sda

Módosítva
június 21, vasárnap 10:38

Giskard
huKrew0lv3R
Rank
325
június 21, vasárnap 00:14
Na meg sok okosság is benne. :)

Krew0lv3R
huStreamFox
Rank
324
június 20, szombat 12:55
Nállam 100% hogy mellete lesz! :) Csak jönne már ki végre.

Most hogy így elnézem ezt a kis forumot, azért látom nem volt felesleges megnyitnom, már van bő 300 hozzászólás.

Streamfox
hucsaba005
Rank
323
június 20, szombat 08:59
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #321 üzenetére
StreamFox az én nevem mellet biztos látni fogod :D

csaba005
D00M
Vendég felhasználó
322
június 19, péntek 19:15
Válasz erre az üzenetre
Giskard: Ha tőlem kérdezed még nem tudom, majd kialakul, mindenesetre szeretném tartalmassá és változatossá tenni. :)

huStreamFox
Rank
321
június 19, péntek 15:03
Én még eléggé gyerek voltam amikor megjelent. Általános iskolás koromban osztálytáramnál találkoztam a játékkal. Aztmondja 2006-ban csináltam magamnak Steam accot, és rá egy félévre vetem meg a HL-t. Lehet jó pár évet késtem a kipörgetéssel, de nem számmít. Nekem nagy élményt jelenttet a játék, és még a grafika sem zavart, inkább a játék menettel foglalkoztam. Most így belegondolva, kiváncsi vagyok mekkorát fog ütni a Black Mesa: Source, szerintem globális szinten mindenkinek zöld lesz a neve steamen azt "In mod: Black Mesa Source " :D

Streamfox
huGiskard
Rank
320
június 18, csütörtök 19:09
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #319 üzenetére
A HL1-nek kb ugyanolyan rajzfilmes feelingje van, mint anno a wolf3d-nek. nagyon jók voltak az animációk is benne. Néhol kicsit béna, de nagyon jópofa. A HL2 is nagyon jó lett a maga source-motorjával, de hangulatban az első rész a nyerő. Emlékszem, hogy amikor megjelent még a főiskolai kollégiumban laktunk, s felváltva játszottunk vele, mert annyira új élmény volt a pályalépés és a környezet, hogy azt télleg nem lehetett abbahagyni.

Giskard
huStreamFox
Rank
319
június 18, csütörtök 16:19
Válasz erre az üzenetre
Válasz Giskard #317 üzenetére
Jól megmondtad a frankót, jómagam is a HL1-es Black Mesa környezetet kedvelem, ez a Kelet-Európa Combine hát, kicsit kaka. De jó is lesz a Source Enginen úratolni a HL1-et, Black Mesa: Source-ra gondolok. Betojás, meg datojás is, mennyire profi a fejlesztő csapat. Én már csak attól tartok hogy a végén fizetős lesz, habár minden garast meg ér hogy a HL1-et source alatt élvezzem.

Streamfox
huAshkandi
Rank
318
június 18, csütörtök 11:27

Half-Life : Decay
Poke646 + vendetta
Cleaner's Adventures

Ezek mind jó kis modok és viszonylag hosszúak.

Ashkandi
huGiskard
Rank
317
június 18, csütörtök 10:21
Mondhat bárki bármit, aki anno a Half-Life-ot a Black Mesán keresztül ismerte meg, annak nagy valószínűséggel sokkal jobban bejön az a környezet, mint a HL2-es kelet-európai a kombinékkal, meg a többi hacacáréval. Sok sikert és kitartást a munkádhoz! (Lesz benne Cooperative mod? Milyen hosszúra tervezed?)

Ha már itt tartunk: tudtok olyan HL1-es modokat, amik az alapjátékokhoz (HL, Opposing Force, Blue Shift) hasonlóan a Black Mesás környezetben játszódnak és hasonló hosszújátékmenetel büszkélkednek?

Giskard
D00M
Vendég felhasználó
316
június 17, szerda 21:55
Válasz erre az üzenetre
StreamFox: Köszi, sajnos a screenshotok tényleg nem mutatnak túl sokat, de igyekszem értelmesebbeket is csinálni majd. :)

huStreamFox
Rank
315
június 17, szerda 12:38
Válasz erre az üzenetre
Válasz D00M #313 üzenetére
Meg néztem a képeket a mapokról. Így első ránézésre nem olyan rosszak. Remélem majd többet is mutatsz a belőlükl.
Módosítva
június 17, szerda 12:38

Streamfox
huTomAS
Rank
314
június 17, szerda 00:32
hl2

lenne egy kis problémám a vízzel az editorban látszódik rendesen de a játékban ilyen:
http://www.moddb.com/mods/green-shift/images
és nem tom mitől van ez a pályán nincsenek leak-ek
remélem valaki tud segíteni
köszi

TomAS
D00M
Vendég felhasználó
313
június 16, kedd 22:58
Válasz erre az üzenetre
Na nekem meg sikerült már valamit összebarmolnom, eddig nem sok, de haladok, csak sokat kell cseszekedni, és az a legjobb amikor belenéztem egy tuttorialba és az hibásan írta le a dolgokat... :roll: Akit esetleg érdekel mire haladtam eddig: http://www.moddb.com/mods/green-shift/images

huKrew0lv3R
Rank
312
június 16, kedd 13:14
Nem árt ha van mind a kettő (márcsak a fejlesztés miatt is), de nem kötelező. :)

Krew0lv3R
huGiskard
Rank
311
június 16, kedd 08:42
Válasz erre az üzenetre
Válasz StreamFox #310 üzenetére
Az a helyzet, hogy mivel nincs oda-vissza járkálás a pályák között, ezért valóban nem raktam le info_landmarkot (changelevelt is csak a pálya végére raktam). Mindez felvet egy másik kérdést: kell-e minden pálya elejére info_player_startot + item_suit-ot beraknom?

Giskard
Regisztráció
Steam Group Modding Steam Group
101 tag | 18 Online | 6 játszik

Online tagok:
0
Online vendégek:
9
Összes online látogató:
9

Szavazás
Ha lenne megint egy co-op összejövetel, eljönnél?
Naná, ott a helyem!
Talán...
Csak ha értelmes játékkal játszunk...
Nem.
21 Szavazat | 5 Hozzászólás
Fórum
06/21 (00:24)
05/ 3 (17:48)
04/17 (12:58)
03/13 (16:08)
12/29 (18:50)
08/27 (20:03)
07/24 (21:41)
07/14 (23:23)
06/30 (12:13)
06/16 (20:03)
Aktív fórum témák
Új fórum témák
Legaktívabb fórumozók
14 Fórum téma
FACEBOOK
Friss videó
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Dreamball 2 trailer
Blogok

Trololol
Randall
csütörtök, február 2. (21:06)
1
CS 1.6 acc-ot...
unabombR
vasárnap, január 29. (16:54)
0
Eladó steam accountok!
iPOWER Durciiii*
vasárnap, január 15. (13:43)
2
Közvetítöket...
iPOWER Durciiii*
vasárnap, január 8. (15:46)
0
HAPPY New Year, folks!
DISconnected
szombat, december 31. (20:14)
0
BLOG RSS
Letöltések
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 15.3M
4.4
ALL
TeamSpeak 3 beta 26...
Kommunikáció | 13.2M
5.0
ALL
BECUP 2009 ADMIN...
Egyéb | 0.0M
4.2
ALL
Ventrilo 3.0.5
Kommunikáció | 3.2M
4.4
ALL
Teamspeak 2.0.33 upgrade...
Kommunikáció | 0.5M
4.6
ALL
Oldalfigyelő
18
12/02/ 6
ALL
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
Simco rFactor 2...
totalracing.hu
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
18
12/02/ 2
ALL
8
Movie 2 by dezp
totalunreal.hu
12/01/30
UT2004
18
Assetto Corsa -...
totalracing.hu
12/01/28
ALL
18
rFactor - Ligahírek
totalracing.hu
12/01/28
ALL
18
12/01/27
ALL
18
Simco - Készül a...
totalracing.hu
12/01/26
ALL
totalgaming.hu
Hungarian MOD Community

Legutóbb keresett kifejezések: second life | frissítés | source tv | casino | MW3 | Doom3 | hunwel | spiryt | web-e | zolee | rágcsáló | megalakult | configs | TGF van | burnout | deus ex | farewell | NBK | directx 8.1 | jelszó | norbesz | dfg | total gaming | jelentkezés | lövöldözős | Garry\'s mod | drive | Szerkesztöség | SZERKESZTÕFELVÉTEL | tf2 figurák | spor | League Of legends | nazi zombies | neutraliZ | crysis warhead | készítette | 15 éves | lady gaga | cod american rush | reflx | Olvas | Olvassátok! | TF@ | cod map | map | felvétel | asdasd | dragon ball | mx518 | bannolás | rfactor 2 | republic | gtr2 | steam eladás | Flack | assaultcube | jcove | ctf | zászlórablás | zászló | gépek | durva | La Maffia | dirt 3 | patch v1.3 | mw 3 | 9987 | sq_- | kenyér | cybergen | team-gigabyte | rift | fatál | icl spring | icl9 | covboy | portal 2 | sponsor | 30p | OGC Hentes | gamer eger | movie maker | maker | fear | ricsi | don | homefront | puzle | dsrack | reason | Tamás | account lopás | lopás | accoun | func | func egérpad | resist | jailbait | vietkong | lord of the rings |
Szolgáltatások: TOTALSTUDIO | TOTALMAIL
Magyarország legegyedibb ligája: TotalGaming Electronic League
RSS
RSS csatornák: TOTALMOD Hírek | Blogok
Impresszum | Moderálási szabályzat | Médiaajánlat | Adatvédelem és felhasználási feltételek | Közösségednek nincs még színvonalas oldala? | Iratkozz fel hírlevelünkre | Linkelj ránk!

2007-2012 © TotalGaming Kft. - Minden jog fenntartva. Az oldalon található minden tartalom felhasználása, csak írásos engedéllyel lehetséges!
A felhasználók által feltöltött tartalomért felelősséget nem vállalunk!
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika

Bta
Community
játékos közösségek
Counter-Strike Source Call of Duty Series Modding Community Battlefield Series Steam Team Fortress Unreal Tournament Left 4 Dead Gangster Games Community Medal of Honor Series Racing Games Community Crysis Community
Service
csevegj, levelezz
Total Studio Total Mail
Network
380 online